Германският автомобилостроител Фолксваген временно е спрял производството в три от обектите

...
Германският автомобилостроител Фолксваген временно е спрял производството в три от обектите
Коментари Харесай

Фолксваген спира производството в три завода в Китай заради скок на случаите на COVID-19


Германският автомобилостроител " Фолксваген "  временно е спрял производството в три от обектите си в Китай поради новия локдаун, натрапен в североизточния град Чанчун на фона на скока в случаите на COVID-19, съобщи ДПА. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30990
Заводите, които оперират взаимно с китайския сътрудник Еф Ей Дабъл ю, ще останат затворени най-малко до сряда по заповед на управляващите, сподели представител на " Фолксваген "  в Пекин.

Засегнати са цех на " Фолксваген ", цех за съставни елементи и цех на " Ауди ".

Спирането на интервенциите не значи автоматизирано, че ще има понижаване на броя на създадените транспортни средства, заяви компанията.

Принудителното прекъсване на индустриалния развой може да бъде обезщетено на по-късен стадий да вземем за пример с спомагателни смени, в случай че няма по-дългосрочно затваряне. 

Властите в Чанчун постановиха локдаун в 9-милионния град в петък, откакто броят на новозаразените с COVID-19 набъбна доста през последните няколко дни. Те подредиха и всеобщи проби на цялото население. 

Заразяванията с ковид в Китай още веднъж набъбнаха, откакто преди три седмици имаше единствено няколко десетки случая дневно.

Китай се придържа към строга нулева Коронавирус тактика, като дава отговор на всеки скок на случаите на районно равнище с полицейски часове, всеобщо тестване, транспортни ограничавания и карантина, напомня ДПА. Освен това страната в огромна степен се е изолирала, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР